Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν στο «Ελ Πάσο», όπου διεξήχθη το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Καλλιθέα.

Ο προπονητής της «Ένωσης», Ντούσαν Μπάγεβιτς δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της ομάδας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης (διεκόπη στο 87′), με αποτέλεσμα να περάσει σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι και η ήττα του «δικέφαλου» με 2-1 από τους «μπλε».

Το χρονικό της ντροπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το 80ο λεπτό της αναμέτρησης αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ κατέβηκαν από τις εξέδρες στον χώρο πίσω από τους δύο πάγκους και υπήρξαν και κάποιες συμπλοκές μεταξύ τους.

Το κλίμα ήταν περίεργο και έτσι ο διαιτητής αποφάσισε να σφυρίξει τη λήξη της αναμέτρησης στο… 87ο λεπτό.

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, οι φίλαθλοι του «δικέφαλου», μπήκαν στο γήπεδο, για να πάρουν φανέλες των παικτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μερικοί από αυτούς όμως αποφάσισαν να γράψουν μία ακόμη σελίδα ντροπής στο «τετράδιο» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι γνωστοί-άγνωστοι κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς το μέρος του Σερβοέλληνα τεχνικού και τον έβρισαν. Ο προπονητής της ΑΕΚ, προσπαθώντας να αμυνθεί, τους έσπρωξε.

Η κίνηση αυτή όμως εξαγρίωσε τους ανεγκέφαλους οπαδούς, οι οποίοι δεν έμειναν μονάχα στις ύβρεις, αφού τον γρονθοκόπησαν και τον έριξαν στο έδαφος.

Ο αγωνιστικός χώρος είχε μετατραπεί σε πολεμικό πεδίο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδειχνε αβοήθητος απέναντι στους 30 οπαδούς, οι οποίοι τον χτυπούσαν με απίστευτο μένος.

Την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι φίλοι της ΑΕΚ προσπαθούσαν να τον προστατέψουν και να τον φυγαδέψουν στα αποδυτήρια.

Με τη δυναμικότερη επέμβαση της αστυνομίας και των ανθρώπων της ομάδας, οι συγκεκριμένοι οπαδοί απομακρύνθηκαν και έτσι ο Μπάγεβιτς κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι όλες αυτές οι τριτοκοσμικές σκηνές έγιναν υπό το βλέμμα του βοηθού προπονητή της προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Europa League, Νταντί Γιουνάιτεντ, Πολ Χέγκαρτι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Καλλιθέα ήταν μπροστά στο σκορ με τέρματα των Κατσαρού (6΄) και Μαρουκάκη (58΄) ενώ η ΑΕΚ είχε μειώσει με τον Μπλάνκο στο 68΄. Στο 45΄ η Ένωση είχε δοκάρι σε σουτ του Λυμπερόπουλου.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Στάθης Σταθόπουλος): Αθανασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Τζορμπατζάκης, Κουτρουμπής, Κισκαμπάνης, Καλτσάς, Τεγούσης, Τσάνα, Φαμπίνιο, Καραδήμος, Κατσαρός.

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς (46′ Δέλλας), Μανωλάς, Καφές, Γκέντσογλου (46′ Μάκος), Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος (46′ Μπερνς), Τζιμπούρ (46′ Μπλάνκο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης