Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένη να… εξιχνιάσει την υπόθεση του πρίγκιπα Φαϊσάλ και για αυτόν τον λόγο δεν περιμένει να εκπνεύσει η αυριανή προθεσμία για την κατάθεση των 28 εκατ. ευρώ.

Ως εκ τούτου, όρισε διοικητικό συμβούλιο, την ώρα που κλείνουν οι τράπεζες, αφενός για να μην αφήσει κανένα περιθώριο στους… υποψήφιους επενδυτές ν’ αναζητήσουν δικαιολογία ότι τυχόν δεν υπάρχει πρόθεση παραίτησης των μελών (εάν μπουν ποτέ τα χρήματα…) και αφετέρου για να πάρουν αποφάσεις σχετικά με την επόμενη ημέρα, χωρίς τους Άραβες στο προσκήνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι τυχαίο ότι η ΠΑΕ ζήτησε από τη πλευρά του Φαϊσάλ να της στείλει όλα τα ονόματα των υποψήφιων μελών για το Δ.Σ., έτσι ώστε να είναι κατοχυρωμένη σχετικά με το σενάριο αλλαγής μεγαλομετόχου, το οποίο σημειωτέον δεν το πιστεύει κανείς, αλλά και για να γνωρίζουν περισσότερα στοιχεία για όσους εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σε ό,τι αφορά στη φήμη ότι το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη θα βρίσκονται εδώ ο πατέρας του Φαϊσάλ και ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά!

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης