Συνεχίζονται τα τουρκικά δημοσιεύματα που θέλουν τον Νάτσο Σκόκο να είναι προ των πυλών της Εσκίσεχιρσπορ.

Σύμφωνα αυτήν τη φορά με την ιστοσελίδα «sakaryagazetesi.com.tr», ο Αργεντινός άσος της ΑΕΚ και ο Γουεμπό είναι πολύ πιθανό να αγωνίζονται από τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Εσκισεχίρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δημοσίευμα ισχυρίζεται πως ο Έλληνας εκπρόσωπος του επιθετικού της ΑΕΚ μιλάει με την τουρκική ομάδα, ενώ κάνει λόγο ότι ο Μπαντουχάν Καραντενίζ θα καταλήξει στην «Ένωση».

Εν τω μεταξύ, το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα θα επισκεφθούν ορισμένα από τα μέλη του Supporters Club. Οι φίλοι της «Ένωσης» θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις και θα γνωριστούν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Αδαμίδη, και τον πρόεδρο του Supporters Club, κ. Κασνακίδη.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Την Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 16.30 οι φίλαθλοι της ΑΕΚ οι οποίοι έγιναν μέλη του Supporters Club μέχρι την Παρασκευή 27 Μαΐου θα επισκεφθούν το προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, θα ξεναγηθούν στους χώρους του και θα γνωριστούν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Αδαμίδη και τον πρόεδρο του Supporters Club κ. Κασνακίδη. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους εκπροσώπους του Τύπου που επιθυμούν να παρευρεθούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης