Φιλική νίκη με 3-0 σκορ σημείωσε ο Εργοτέλης επί του Α.Ο Χανίων στο βοηθητικό γήπεδο του «Παγκρητίου» σταδίου. Τα γκολ της ομάδας του Ηρακλείου σημείωσαν οι Λεάλ (42΄), Χρυσοφάκης (62΄) και Φραγκουλάκης (80’).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο οποίος σημειωτέον ήταν ο πρώτος για τον Εργοτέλη στη φετινή περίοδο, ο Νίκος Καραγεωργίου δήλωσε: «Αυτή την περίοδο τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι πολύ βαριά και δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Μετά από δύο μέρες θα αντιμετωπίσουμε μια πιο έτοιμη ομάδα και το σημαντικό για εμάς είναι να μην έχουμε τραυματισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολίσε και ο Αλεξόπουλους είναι πολύ ικανοί, έμπειροι ποδοσφαιριστές και σίγουρα θα μας βοηθήσουν. Παιχνίδι με παιχνίδι θα αποκτήσουν και ρυθμό. Στην Ολλανδία μας περιμένει πολύ δουλειά και ξεκινάμε την σεζόν με βάση το σύστημα 4-3-3 το οποίο πιστεύω ότι μας ταιριάζει καλύτερα σύμφωνα με τους παίκτες που έχουμε στο δυναμικό μας».

Εργοτέλης Α’ ημίχρονο: Αθανασίου, Βίσιο, Σασιασβίλι, Κανδηλάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Μπέτο, Κοιλιάρας, Ορφανός, Βερπακόφσκις, Λεάλ.

Εργοτέλης Β’ ημίχρονο: Καβουσάκης, Γιαλούσης, Αλεξόπουλος, Μπερτόσα, Ρουμπάκης, Σιάκκας, Ρομάνο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης, Μπούντιμιρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χανιά: Συροκάκης (30΄ Χωραφάκης), Παπακαστρίτσιος (46΄ Μπετονάκης), Κουλάκης, Τσεσμελής, Αλίογλου (46΄ Δρακάκης), Ιασωνίδης, Μποχώνης, Τσιτλακίδης, Αντωνόπουλος (46΄ Σεληνιωτάκης), Μπουρμπάκης, Γωνιωτάκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης