«Αυτό το γκολ ήταν ευλογημένο από το Θεό». Αυτή η δήλωση ανήκει στον Σερζ Ντιέ, ο οποίος σήμερα παρέλαβε το βραβείο «Best Goal» της 25ης αγωνιστικής της Super League για το τέρμα του επί του Άρη με το οποίο χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην Καβάλα.

Ο Ιβοριανός μέσος παρέλαβε το βραβείο του στα γραφεία των «αργοναυτών» από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ. Προκόπιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι ευλογημένος από τον Θεό. Το συγκεκριμένο βραβείο δεν ανήκει μόνο σ’ εμένα, αλλά και στον προπονητή μου, το τεχνικό τιμ της ομάδας και φυσικά στους συμπαίκτες μου.

Αφιερώνω το βραβείο στον κόσμο. Ευχαριστώ τον Σταύρο Ψωμιάδη, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ με τη φανέλα της Καβάλας κι εύχομαι ο Θεός να μου χαρίσει κι άλλα τρόπαια», τόνισε αρχικά ο Ντιέ, ο οποίος εν συνεχεία αναφερόμενος στους στόχους της Καβάλας έβαλε ψηλά τον πήχη: «Φέτος έχουμε πολύ υψηλούς στόχους και πιστεύω ότι όλοι μας, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό, θα μπορέσουμε να τους πετύχουμε».

Από την πλευρά του ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου σημείωσε τις ευλογίες της εκκλησίας στην ΠΑΕ Καβάλα και συνεχάρη τις προσπάθειες της διοίκησης, παικτών και προπονητών της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης