«Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται». Αυτή τη λαϊκή ρήση φαίνεται πως γνωρίζει καλά ο Cesc Fabregas, ο οποίος με δηλώσεις του εμφανίστηκε αποφασισμένος να παραμείνει στην Arsenal για να τη βοηθήσει να επιστρέψει στους τίτλους.

«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να μιλήσω για την αφοσίωση που έχω στην Arsenal. Το λέω καθημερινά, αλλά κάθε φορά που μιλάω στα Μέσα Ενημέρωσης συμβαίνει να δημιουργούνται ερωτηματικά στην Αγγλία όσον αφορά το μέλλον μου» τόνισε αρχικά ο αρχηγός των κανονιέρηδων και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για όποιον διερωτάται είμαι ολοκληρωτικά δεσμευμένος στην Arsenal και το μέλλον μου βρίσκεται σε αυτόν τον σύλλογο. Είναι γεγονός ότι δεν έχουμε κερδίσει τρόπαιο τα τελευταία τέσσερα χρόνια και είμαι νευριασμένος, αλλά αυτό μου προκαλεί μεγαλύτερη επιθυμία να προσπαθήσω περισσότερο και να κερδίσω τίτλους με την ομάδα.

Νοιάζομαι για αυτόν τον σύλλογο και πιστεύω στην ομάδα. Είμαι περήφανος που είμαι αρχηγός και περήφανος που φοράω αυτή την φανέλα. Εκνευρίζομαι όταν ο κόσμος προσπαθεί να εκφράσει διαφορετικές απόψεις από αυτές που έχω εγώ. Το πνεύμα στην ομάδα είναι μοναδικό και είμαστε ικανοί να πετύχουμε πολλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης