Στο παιχνίδι – ρεβάνς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Άρσεναλ ο Σεσκ Φάμπρεγκας δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τους «κανονιέρηδες», λόγω του τραυματισμού του, όμως με δηλώσεις έδωσε το σύνθημα της νίκης.

«Στον επαναληπτικό η Μπαρτσελόνα δεν θα είναι τόσο καλή. Θα έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες. Αυτές του Πουγιόλ και του Πικέ. Θα είναι δύσκολο μεν, αλλά μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε ο Ισπανός, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες έξι εβδομάδες, και συνέχεισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε χάσει την μπάλα και στη συνέχεια δεν περιμέναμε ότι θα ισοφαρίσουμε. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη που μπορούν να γυρίσουν ένα παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Αυτό λέει πολλά για εμάς, γιατί πιστεύω ότι αυτή η ομάδα είναι η καλύτερη που έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου. Αυτό το παιχνίδι θα το θυμάμαι για πάντα. Ήταν καταπληκτικό».

Όσο για τον Γουόλκοτ, ο Φάμπρεγκας δήλωσε: «Έκανε τη διαφορά. Έχει ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και κόντρα στην Μπαρτσελόνα ήταν ο καλύτερός μας παίκτης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης