Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-2 την Μπάγερν Μονάχου στο «Ολντ Τράφορντ», όμως αποχαιρέτησε το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού στη Γερμανία είχε χάσει με 2-1. Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προηγήθηκε 3-0, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ.

Ο προπονητής των Άγγλων υποστήριξε πως αιτία για τον αποκλεισμό ήταν η αποβολή του Ράφαελ: «Ο Ράφαελ είναι νεαρός κι άπειρος, αλλά οι παίκτες της Μπάγερν έπεσαν πάνω στο διαιτητή και τον ανάγκασαν να τον αποβάλει. Έτσι λειτουργούν. Περιμέναμε πως οι παίκτες της Μπάγερν θα έπαιζαν σκληρά τον Ρούνεϊ και ο διαιτητής έπρεπε να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση. Όμως δεν χάθηκε εκεί το παιχνίδι. Επηρέασαν το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και η αποβολή του Ράφαελ. Αν δεν υπήρχε η αποβολή του Ράφαελ, η Μπάγερν δεν θα προκρινόταν σε καμία περίπτωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη σειρά του, ο Λουίς Φαν Γκάαλ, ικανοποιημένος από την πρόκριση, επεσήμανε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Θα έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και πρέπει να το προσέξουμε αυτό στη συνέχεια. Όμως είμαι περήφανος για την ομάδα μου και ο τρόπος που αντιδράσαμε στην επανάληψη ήταν φανταστικός. Το γκολ του Όλιτς στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου αποδείχτηκε πολύ σημαντικό. Η απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τέλεια και ο Ρόμπεν πέτυχε ένα απίστευτο γκολ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης