«Φτιάξτε ομάδα και ξεκινάμε» είναι το φετινό σύνθημα για θέαμα, διασκέδαση και εκπλήξεις για όλους. Ο όμιλος Forthnet διοργανώνει για 12η συνεχόμενη χρονιά το «Forthnet Group Beach Volley Tournament», με συμμετοχές από όλους εσάς!

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου στην παραλία «Καράβι» στο Σχινιά θα πραγματοποιηθεί το τρίτο και τελευταίο τριήμερο του 12ου τουρνουά Forthnet Group Beach Volley.
Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή 17 Ιουλίου, έχετε την ευκαιρία να παίξετε στην ωραιότερη παραλία της Αττικής, να δροσιστείτε στη θάλασσα, να παρακολουθήσετε θέαμα υψηλού επιπέδου, σε περιγραφή του γνωστού παρουσιαστή Πάρη Γκαγκαδέλη. Δώρα και εκπλήξεις περιμένουν όλους όσοι παρακολουθήσουν ή συμμετάσχουν στο «12th Forthnet Group Beach Volley Tournament».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τουρνουά άνοιξε την αυλαία του την Παρασκευή 1 Ιουλίου στην παραλία Αγίων Αποστόλων στα Χανιά. Περισσότερες από 40 ομάδες αγωνίστηκαν στον όμιλο των ανδρών και των γυναικών, ενώ δεκάδες επισκέπτες κατέκλυσαν την παραλία παρακολουθώντας θέαμα υψηλού συναγωνισμού που πρόσφεραν οι διαγωνιζόμενες ομάδες. Στο τέλος του τουρνουά, την Κυριακή 3 Ιουλίου, όλοι μαζί διασκέδασαν σε ένα μεγάλο beach party που στήθηκε στην παραλία.
Η συνέχεια δόθηκε στη Θεσσαλονίκη στην παραλία Ποταμού Επανομής (Beach Bar “Mare”) το τριήμερο 8 – 10 Ιουλίου και εκεί με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 40 ομάδων ανδρών και γυναικών. Οι αθλητές πρόσφεραν θέαμα ενώ την Κυριακή το τουρνουά λάμπρυνε με την παρουσία της η γνωστή παρουσιάστρια, λάτρης του αθλήματος του βόλεϊ Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι τελικοί αγώνες ανδρών και γυναικών από τον Σχινιά, θα μεταδοθούν απευθείας από το Νοvasports 4, την Κυριακή 17 Ιουλίου (στις 18:00 το απόγευμα) ενώ ο Όμιλος Forthnet θα προσφέρει τους αγώνες ζωντανά σε live streaming από το novasports.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης