Υπό τις οδηγίες του Φρανσις Ζιλό θα αγωνίζεται μέχρι το 2015 η Μπορντό. Το συμβόλαιο του 52χρονου τεχνικού με τους «γιρονδίνους» έληγε το 2013, εντούτοις οι ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου το επέκτειναν για δύο επιπλέον χρόνια.

Ο Ζιλό ανέλαβε τα «ηνία» της γαλλικής ομάδας το 2011 και βοήθησε τους πρωταθλητές του 2009 να ανακάμψουν, ύστερα από δύο απογοητευτικές σεζόν, με αποτέλεσμα να τους οδηγήσει στην εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού «εισιτηρίου» στην πρώτη χρονιά του στο «τιμόνι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Φρανσις κι εγώ ανακοινώνουμε με ικανοποίηση ότι φτάσαμε σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του για δύο χρόνια τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Μπορντό, Ζαν-Λουί Τριό, και συμπλήρωσε: «Ο Φρανσις κατάφερε να αναγεννήσει την ομάδα και η προσωπικότητά του ταιριάζει με αυτή του συλλόγου».

Από την πλευρά του, ο 52χρονος προπονητής, ο οποίος φερόταν να βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών γαλλικών συλλόγων, καθώς το συμβόλαιό του έληγε τον Ιούνιο, δήλωσε ότι πήρε με ευκολία την απόφαση αυτή: «Δεν δίστασα. Όταν ο ιδιοκτήτης, ο πρόεδρος και η διοίκηση σε εμπιστεύονται, όταν οι φίλαθλοι θέλουν να μείνεις, δεν υπάρχει κάτι να πεις».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης