Άφησε το NBA γυναικών και την Αμερική για χάρη του Στράτου Περπέρογλου. Ο λόγος για την Erin Buescher Περπέρογλου, την 30χρονη σύζυγο του παίκτη του Παναθηναϊκού, η οποία αποφάσισε μετά από οκτώ χρόνων καριέρα να σταματήσει το μπάσκετ για να αφιερωθεί στο γάμο της και την προσωπική της ζωή.

«Κάθε αθλητής φτάνει στο σημείο που καταλαβαίνει ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από τα παρκέ και να συνεχίσει τη ζωή του. Πιστεύω πως η ώρα αυτή ήρθε τώρα για μένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι ενθουσιασμένη για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή μου μετακομίζοντας στην Ελλάδα και αρχίζοντας μία σπουδαία περιπέτεια με τον σύζυγό μου», είχε δηλώσει η Erin τον Ιούλιο, μετά το γάμο της με τον Στράτο.

Από τη μεριά του, ο προπονητής των Silver Stars του San Antonio, Dan Hughes είπε για την Erin: «Ευχαριστούμε την Erin για την προσφορά της στην ομάδα και της ευχόμαστε κάθε ευτυχία στη ζωή της με τον Στράτο στην Ελλάδα».

Να σημειώσουμε ότι η πρώην αθλήτρια του WNBA έπαιξε το 2001 στους Minnesota Lynx, ενώ το 2002-03 αγωνίστηκε με τη φανέλα των Charlotte Sting, ενώ πέρασε από τους Sacramento Monarchs για να καταλήξει τα δύο τελευταία χρόνια στους San Antonio Silver Stars.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε video από τον γάμο του Στράτου και της Erin Περπέρογλου:

Δείτε την Erin να αγωνίζεται:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης