Τέσσερις μέρες μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο Αστέρας θα υποδεχτεί αύριο τον… έτερο «αιώνιο», τον Παναθηναϊκό, για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Οι Αρκάδες κόντρα στην ομάδα του Τεν Κάτε θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, πιο πολύ για το γόητρο τους, καθώς με τη νίκη τους την περασμένη αγωνιστική επί του Εργοτέλη εξασφάλισαν την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με το «τριφύλλι» ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τσέζαρεκ και Αναστασόπουλο.

Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας του ο Έλληνας τεχνικός του Αστέρα είναι οι: Αμπάρης, Μητσέας, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Κανακούδης, Φυτανίδης, Ρόκας, Ψωμάς, Λαδάκης, Μπαστία, Μιλάνο, Ζαϊρί, Φιλομένο, Καρντόσο, Ουριμπάρι, Νταμόντε, Αργυρόπουλος, Εστέβες, Καούνος και Αποστολίδης.

Εν τω μεταξύ, στον Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το 2012 ο Νίκος Αναστασόπουλος, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα της Τρίπολης για τρία επιπλέον χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης