«Ηθικός αυτουργός ο Αλαφούζος»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012, 13:38
«Ηθικός αυτουργός ο Αλαφούζος»
Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καυτηριάζει τη συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου. Όπως αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι»: «για οποιοδήποτε επεισόδιο και αν δημιουργηθεί στον επικείμενο αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό, υπεύθυνος θα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος με τη μέχρι σήμερα στάση του θα είναι ο ηθικός αυτουργός».

Το ντέρμπι «αιωνίων» θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή και στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Super League.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Το τελευταίο διάστημα όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι γίνονται μάρτυρες μιας ολοένα αυξανόμενης έντασης που προκαλείται από τις συνεχόμενες δηλώσεις και θέσεις του Γιάννη Αλαφούζου. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνειδητά δεν απαντά στις προκλήσεις του για να μη συμβάλει επ’ ουδενί στη δημιουργία και του παραμικρού επεισοδίου.

Τον καλούμε να συμμορφωθεί, να αναλογιστεί τις ευθύνες της θέσης του και να συνειδητοποιήσει επιτέλους τις συνέπειες των πράξεών του.

Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι για οποιοδήποτε επεισόδιο και αν δημιουργηθεί στον επικείμενο αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό υπεύθυνος θα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος με τη μέχρι σήμερα στάση του θα είναι ο ηθικός αυτουργός».

Eπιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012, 15:01