Με τη φανέλα του Άρη θα αγωνίζεται για ακόμη τρία χρόνια ο Σάκης Πρίττας. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρουσία του Προέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη και του εκτελεστικού διευθυντή του συλλόγου, Γιάννη Κόντη.

Αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη, σε δηλώσεις στο «arisfc.gr» τόνισε χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον ΑΡΗ. Ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ. Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα της καρδιάς μου και πέρα από τις προοπτικές ως σύλλογος, έπαιξε κι αυτό ένα ρόλο στην τελική μου απόφαση. Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά μας, χρωστάμε ορισμένα πράγματα στον κόσμο από την χρονιά που πέρασε και προσωπικά υπόσχομαι να προσπαθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες της διοίκησης, τον κ. Κόντη για τις συζητήσεις και την θετική κατάληξη της υπόθεσής μου. Θα ήθελα όμως ιδιαίτερα να ευχαριστήσω και τον προπονητή της ομάδας τον κ. Μαζίνιο, ο οποίος με την εισήγησή του μου έδειξε ότι πιστεύει στις δυνατότητές μου.

Θα προσπαθήσω, λοιπόν, όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους δικαιώσω και στην διάρκεια αυτού του νέου συμβολαίου που υπογράψαμε, ώστε ο ΑΡΗΣ να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πλέον τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας θα ξεκουραστώ, ώστε να είμαι πανέτοιμος όταν αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης