Ανακοίνωση για την τιμωρία της μίας αγωνιστικής από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» χαρακτήρισαν «πρωτόγνωρη απόφαση, που ξεπερνά τα όρια του πειθαρχικού κώδικα» την ποινή, που τους επεβλήθη για τα επεισόδια των οπαδών τους στο ματς με την Καβάλα, ενώ ξεκαθάρισαν ότι θα προσφύγουν στην επιτροπή εφέσεων για την ανατροπή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικα η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός με την ποινή της διεξαγωγής του επόμενου εντός έδρας αγώνα του κεκλεισμένων των θυρών θα θέλαμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

Η αυστηρότητα της συγκεκριμένης ποινής με βάση τα μέχρι τώρα ισχύοντα και τις ποινές που έχουν κατά καιρούς επιβληθεί συγκριτικά για οποιασδήποτε κλίμακας επεισόδια είναι πρωτόγνωρη και υπερβαίνει τα όρια τα οποία προβλέπει το άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα.

Πολύ δε περισσότερο όταν η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει επιδείξει εμπράκτως τη διάθεσή της για συνεργασία προς την κατεύθυνση της εξάλειψης φαινομένων βίας τόσο στους εντός (εφαρμογή συστήματος ελέγχου της πρόσβασης στις θύρες των οργανωμένων) όσο και στους εκτός έδρας αγώνες της (απόφαση να μην ζητήσουμε εισιτήρια για τον πρόσφατο αγώνα μας στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη, κατόπιν σχετικής προτροπής του ΓΓΑ). Γι αυτούς τους λόγους θα προσφύγουμε στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων για τη διόρθωση αυτής της αποφάσεως».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης