Οριστικά στη Football League θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ηρακλής. Κι αυτό γιατί η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε, κατά πλειοψηφία, την έφεση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ Ηρακλής κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, που είχε κρίνει ένοχο τον «γηραιό» για πλαστογραφία και δυσφήμιση του αθλήματος.

Αυτό σημαίνει ότι ισχύει η ποινή αφαίρεσης των 7 βαθμών, κι έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης καταλαμβάνει την 16η θέση στη βαθμολογία και υποβιβάζεται στη δεύερη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία.

Παρέμεινε στη Super League o Αστέρας Τρίπολης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτήν την εξέλιξη παραμένει στη Super League ο Αστέρας Τρίπολης, που θα καταλάβει την 13η θέση, όταν θα επικυρωθεί η βαθμολογία από τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος.

Πλέον, το μοναδικό ένδικο μέσο, στο οποίο μπορεί να προσβλέπει και να ευελπιστεί ο Ηρακλής, είναι το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης (CAS).

Από εκεί και πέρα η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε, επίσης κατά πλειοψηφία και ως «απαράδεκτες», τις πρόσθετες παρεμβάσεις των ΠΑΕ Λεβαδειακός, Δόξα δράμας και Πανθρακικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης