Ηρακλής: Κάνουν αποχή οι παίκτες

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010, 15:54
Ηρακλής: Κάνουν αποχή οι παίκτες
Να απέχουν από την απογευματινή προπόνηση αποφάσισαν οι παίκτες του Ηρακλή, με αφορμή τη μη καταβολή των οφειλομένων. Έτσι, η προετοιμασία του «Γηραιού» για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, κόντρα στον ΠΑΟΚ προσωρινά διεκόπη και πλέον αναμένεται η αντίδραση της διοίκησης.

Οι παίκτες εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν:

«Θα θέλαμε, στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας, ότι όλοι εμείς οι ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ, βρισκόμαστε σε ένα καθεστώς υποσχέσεων για διάστημα τριών (3) μηνών, υποσχέσεις οι οποίες ουδέποτε τηρήθηκαν και έχουν να κάνουν με τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ απέναντί μας. Όλο αυτό, την ώρα, κατά την οποία, διάφορα ΜΜΕ μας εμφανίζουν ως… απολύτως πληρωμένους…

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να μας έχουν προ πολλού εγκαταλείψει τα αποθέματα υπομονής, που επιστρατεύσαμε, βάζοντας πάνω από όλα το αγωνιστικό καλό της ομάδας και την αγωνιστική πορεία της. Σήμερα, Τετάρτη 03/02/2010 και μετά την αθέτηση μιας ακόμη υπόσχεσης καταβολής οικονομικών υποχρεώσεων, αποφασίσαμε να μην συμμετάσχουμε στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας για το καθεστώς υποσχέσεων και μη υλοποίησής τους, το οποίο μας ταλαιπωρεί όλον αυτόν τον καιρό.

Προπονηθήκαμε κανονικότατα το πρωί, διότι προκρίναμε την αγωνιστική ανάγκη της ομάδας μας και το πολύ σημαντικό για όλους μας τοπικό ντέρμπι, που έχουμε μπροστά μας την Κυριακή και στο οποίο είμαστε όλοι μας απολύτως προσηλωμένοι, σεβόμενοι το όνομα, την ιστορία, τη φανέλα και τον κόσμο της ομάδας.

Για την Παρασκευή 05/02, μας έχει δοθεί μια ακόμη υπόσχεση από την Διοίκηση της ΠΑΕ, για καταβολή οικονομικών υποχρεώσεων. Εμείς, με το μυαλό μας στην επόμενη μεγάλη αγωνιστική μάχη που έχουμε μπροστά μας, θα περιμένουμε την υλοποίηση – έστω αυτής – της υπόσχεσης. Σε περίπτωση αθέτησης ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ, είμαστε υποχρεωμένοι να επανεξετάσουμε τη στάση μας.

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010, 16:17