Χωρίς τον Γιόσεφ Μπουμπένκο στον πάγκο του και υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ο Ηρακλής επιβλήθηκε σήμερα στο βοηθητικό του «Καυτανζόγλειου» σε φιλικό παιχνίδι της σερβικής Ράντνικ Ποζάρεβατς με 2-1.

Ο Σλοβάκος τεχνικός δεν μπόρεσε να επιστρέψει από την πατρίδα του, όπου μετέβη για να μαζέψει τα πράγματά του, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο o Μπουμπένκο ζήτησε ο αγώνας να καταγραφεί από κάμερα, προκειμένου να μελετήσει, έστω και μέσω οπτικού υλικού, τους παίκτες που ήθελε να δοκιμάσει.

Τα γκολ του Ηρακλή σημείωσαν ο Μιλάνο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 20’ και ο Κομπαγιάσι στο 68′, ενώ για τους Σέρβους σκόραρε ο Λούκα στο 15’.

Η αρχική ενδεκάδα του Ηρακλή: Μπαντής, Περπερίδης Ιωαννίδης, Βέρα, Σαρακατσάνος, Ηλιάδης, Καρλίνιος, Κονέ, Κομπαγιάσι, Μιλάνο, Βέλλιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Μέλκας, Νταντίδης, Νατσιόπουλος, Βουτσιάς, Κατσικάς.

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στον φιλικό, προπονήθηκαν νωρίς στη Μίκρα. Δεν συμμετείχε ο Βικτοράς Γιάκομπ, λόγω ενοχλήσεων, που δεν εμπνέουν βέβαια ανησυχία, στο γόνατο. Με ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν να κινούνται οι Σαρμπέλ Τούμα, Ιβάν Μπόσνιακ και με φυσιοθεραπεία ο Ματίας Λέκι, ο οποίος είναι αμφίβολος για το κυριακάτικο, εκτός έδρας, παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Εν τω μεταξύ, με επιτυχία, υποβλήθηκε σήμερα σε αρθροσκόπηση ο Αντρέ Μάρκες. Ο ποδοσφαιριστής θα πάρει αύριο εξιτήριο από την κλινική στην οποία έγινε η επέμβαση και θα μπει σταδιακά σε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Φάσεις από το ντέρμπι Ηρακλής-ΠΑΟΚ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης