«Ίση μεταχείριση»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011, 23:23
«Ίση μεταχείριση»
Ανακοίνωση για τα διαιτητικά λάθη εις βάρους του εξέδωσε ο ΠΑΟΚ, μετά το παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Α1 με αντίπαλο το Περιστέρι στην Πυλαία. Ο «δικέφαλος του Βορρά» αναφέρει:

«Το τελευταίο διάστημα είναι όλο και πιο έντονη η προσπάθεια να είναι πρωταγωνιστές στα παιχνίδια της ομάδας μας άλλοι και όχι οι καλαθοσφαιριστές. Σε αυτό ακριβώς το κακόγουστο έργο γίναμε μάρτυρες και σήμερα. Σε ένα ήρεμο παιχνίδι, οι διαιτητές έγιναν και πάλι πρωταγωνιστές και με τις αποφάσεις τους εκνεύρισαν και εξόργισαν παίκτες, προπονητές, φιλάθλους. Όλους μας.

Ακόμη πιο εξοργιστική είναι όμως η προκατάληψη που έδειξαν και πάλι απέναντι στον αρχηγό της ομάδας μας, Λάζαρο Παπαδόπουλο. Κι αυτή την συμπεριφορά την πληρώνει ο ΠΑΟΚ, την πληρώνει το μπάσκετ, την πληρώνουμε όλοι μας. Και είναι απολύτως βέβαιο ότι αυτές οι συμπεριφορές, είναι αυτές που απαξίωσαν το μπάσκετ, είναι αυτές που θα διώξουν τελικά από τα γήπεδα και αυτούς τους λίγους και υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους που και σήμερα μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Απαιτούμε ίση μεταχείριση, αλλά πάνω από όλα σεβασμό και στέλνουμε ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτές οι καταστάσεις δεν μας πτοούν, αλλά μας δυναμώνουν».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011, 23:27