Κόντρα στα σενάρια που τον θέλουν να είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων του εξωτερικού, ο Ορέστης Καρνέζης με δηλώσεις του υποστήριξε ότι επιθυμεί να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν.

Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού», στο περιθώριο της βράβευσής του από σύνδεσμο φίλων του Παναθηναϊκού στον Άγιο Νικόλαο, μίλησε στο «anatolhsport» για τους στόχους της ομάδας, το μέλλον του και την Εθνική Ελλάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα. Γενικά είναι μια μεταβατική περίοδος για τον σύλλογο. Το μόνο που εύχομαι είναι να τερματίσουμε τουλάχιστον δεύτεροι. Να πάρουμε την πρωτιά στα πλέι οφ και να βγούμε Ευρώπη. Τότε θα δούμε πώς είναι η κατάσταση και τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε χρόνο με τον χρόνο. Δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια.

Μου αρέσει να ζω το τώρα και πόσο μάλλον όταν δεσμεύομαι και με τον Παναθηναϊκό. Είμαι παίκτης του και γνωρίζω τι θα γίνει στο μέλλον. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ, θέλω να είμαι στον Παναθηναϊκό κι αυτό θα επιδιώξω. Είναι, βέβαια, και κάποια πράγματα για τα οποία δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον. Γι’ αυτό ζω το τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Εθνική Ελλάδος είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τη χώρα. Διαθέτει πάρα πολύ καλή ομάδα, είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις. Το παιχνίδι με τους Βόσνιους θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά, αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα το πάρουμε και αυτό και θα είμαστε πολύ κοντά στο Μουντιάλ της Βραζιλίας».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης