Την απόφαση να καταγγείλει τη σύμβαση με το Δήμο Αθηναίων για το θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού πήρε η ΓΗΠΕΛ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση, όπου εξηγεί τους λόγους της απόφασής της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΓΗΠΕΛ. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τα μέλη του ΔΣ ενημερώθηκαν για τα δεδομένα και την μέχρι σήμερα πορεία του έργου του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από ενημέρωση των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και με τη σύμφωνη γνώμη τους προτάθηκε η καταγγελία της σύμβασης μεταξύ Δήμου Αθηναίων και ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η πρόταση αυτή προκρίθηκε για δύο λόγους. Πρώτον, διότι δεν υπάρχει μέχρι σήμερα ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης που να αφορά το έργο και δεύτερον, για να κατοχυρωθούν τα νόμιμα δικαιώματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η βούλησή μας για την απόκτηση ενός σύγχρονου γηπέδου για τις ανάγκες του Παναθηναϊκού, όπως έχει σχεδιαστεί, είναι δεδομένη και αυτονόητη. Μένει να αποδειχτεί ότι την ίδια βούληση έχουν και όλοι οι εμπλεκόμενοι με το έργο φορείς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης