Κάτοικος Άνφιλντ μέχρι το 2014 ο Μπενίτεθ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009, 01:14
Κάτοικος Άνφιλντ μέχρι το 2014 ο Μπενίτεθ

Υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ θα αγωνίζεται η Λίβερπουλ ως το 2014, καθώς οι διοικούντες τους «ρεντς» ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ισπανό τεχνικό για ακόμη πέντε χρόνια.

«Η καρδιά μου ανήκει στη Λίβερπουλ και είμαι πανευτυχής που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Αγαπώ τους φιλάθλους, την ομάδα και την πόλη και με αυτά τα δεδομένα δεν μπορούσα να πω όχι. Ανέκαθεν έλεγα πως επιθυμώ να παραμείνω για πολλά χρόνια και όταν ολοκληρωθεί το νέο μου συμβόλαιο θα έχω συμπληρώσει μία δεκαετία στην ομάδα», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Η ομάδα αυτή χαίρει μεγάλου σεβασμού σε όλο τον κόσμο λόγω της τεράστιας ιστορίας και κληρονομιάς που κουβαλά. Στόχος μου είναι να διατηρήσω αυτές τις αξίες και να συνεχίσω αυτή την κληρονομιά. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες για τη σκληρή δουλειά τους για την ολοκλήρωση αυτής της συμφωνίας. Όλοι μας έχουμε κοινό στόχο να έχουμε πετυχημένη πορεία και να κατακτήσουμε πολλά τρόπαια», δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «ρεντς».

Στα πέντε χρόνια παρουσίας του στο «Άνφιλντ», ο 49χρονος προπονητής έχει κατακτήσει με τη Λίβερπουλ ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ένα Κύπελλο Αγγλίας κι ένα Σούπερ Καπ Αγγλίας.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009, 01:14