Ο Πλατανιάς Χανίων είναι η ομάδα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στις πρώτες τρεις στροφές του φετινού «μαραθωνίου» της Football League, καθώς παραμένει αήττητος, με συγκομιδή δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Οι «ερυθρόλευκοι» αυτήν την αγωνιστική θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τον Θρασύβουλο, παιχνίδι που ο τεχνικός τους, Τίμος Καβακάς, χαρακτήρισε ως το πιο δύσκολο έως τώρα για την ομάδα του στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ίσως είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι στιγμής. Ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει από τη στιγμή που ο Θρασύβουλος δεν έχει πάρει κάποιο βαθμό μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Ξέρουμε ότι ο Θρασύβουλος θα παίξει στην κόντρα και εμείς δεν πρέπει να “φάμε” κόντρες.

Το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να διασπάσεις κλειστές άμυνες. Είναι έμπειρη ομάδα ο Θρασύβουλος που γνωρίζει την κατηγορία και, κυρίως, ξέρει να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ομάδα με έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει χρόνια στις εθνικές κατηγορίες» τόνισε αρχικά ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας, ο οποίος αναφέρθηκε και στον αγωνιστικό «γολγοθά» της ομάδας με σερί αγώνες για Κύπελλο (Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών) και πρωτάθλημα (Αγροτικό Αστέρα):

«Μας περιμένει ένας “γολγοθάς”. Βέβαια, ο πραγματικός “γολγοθάς” είναι μετά τα Χριστούγεννα που θα παίζουμε συνεχώς, ανά τρεις ημέρες.

Προς το παρόν, κοιτάζουμε το παιχνίδι της Κυριακής με τον Θρασύβουλο και μετά το Κύπελλο Ελλάδος και την Αναγέννηση Σερρών.

Το Κύπελλο Ελλάδος, επίσης, μας ενδιαφέρει και θέλουμε την πρόκριση» κατέληξε ο τεχνικός του Πλατανιά, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά εφέτος και τον Θεοδωρέλλη που αποθεραπεύτηκε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης