Με σύστημα… Βέρντερ Βρέμης θα παραταχτεί η Ανόρθωση στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να πάρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

“Όπως και στη Βρέμη έτσι και τώρα θα περιμένουμε τον αντίπαλό μας. Χρειάζεται υπομονή για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, αλλά θεωρώ πως μέσα στην έδρα μας μπορούμε να κερδίσουμε. Δεν παίρνουμε αποτελέσματα, γιατί είμαστε τυχεροί αλλά γιατί το αξίζουμε”, είπε ο προπονητής της Ανόρθωσης και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Δεν θέλω να βλέπουμε μακριά. Αν κερδίσουμε είμαστε πολύ κοντά στο να πάρουμε την 3η θέση. Μετά όμως το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα μπορούμε να το σκεφτούμε αυτό. Αν κερδίσουμε δεν σημαίνει ότι μας εξασφαλίζει οτιδήποτε. Αντιμετωπίζουμε μεγάλες ομάδες, οι οποίες μπορούν να κερδίσουν σε οποιαδήποτε έδρα. Θα έχουμε όμως πλεονέκτημα απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 3η θέση”.

Σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός υποτίμησε την Ανόρθωση ο Κετσπάγια απάντησε: “Δεν μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός έχασε μαζί μας, επειδή μας υποτίμησε. Και ο Ολυμπιακός πριν να παίξει μαζί ήξερε το αποτέλεσμα με την προηγούμενη ομάδα. Γι’ αυτό δεν πιστεύω ότι ήταν μόνο υποτίμηση. Δείξαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες. Και η Βέρντερ Βρέμης έπαιξε μαζί μας. Ομάδα η οποία δεν έχει αφήσει ομάδα στην έδρα της που να μην της βάλει γκολ και δεν μπορούσε να μας βάλει εμάς. Δεν σημαίνει ότι όλοι μας υποτιμούν και αυτός είναι ο λόγος που παίρνουμε αποτελέσματα. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε. Έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε καλή ομάδα και το τι σκέφτονται οι άλλοι δεν μας ενδιαφέρει. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι εμείς να παρουσιαστούμε έτσι όπως θέλουμε και έτσι όπως μπορούμε. Αν θα παρουσιαστούμε εμείς έτσι όπως μπορούμε πιστεύω θα πάρουμε αποτέλεσμα”.

Τέλος από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο Νίκος Κατσαβάκης τόνισε: “Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο, παίζουμε με μια πολύ μεγάλη ομάδα στην έδρα μας. Είμαστε σε καλή και ψυχολογική κατάσταση και με τη βοήθεια του κόσμου θα επιδιώξουμε τη νίκη. Εμείς θα μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και νομίζω το αυριανό παιχνίδι θα δείξει κατά πόσο μπορούμε να κάνουμε όνειρα ή να μείνουμε στη χαρά και στη διασκέδαση του Τσάμπιονς Λιγκ”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης