Στη Γαλλία βρίσκεται από σήμερα ο διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Κώστας Αντωνίου, όπου αναμένεται να επιστρέψει έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τον κεντρικό αμυντικό της Nice, Cedric Kante. Οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία και από τη στιγμή που ο Κante μένει ελεύθερος από την ομάδα, ο Κώστας Αντωνίου έχει αποστολή να ολοκληρώσει το θέμα και να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη.

Από εκεί και πέρα, ο εκπρόσωπος των «πράσινων» θα συναντηθεί και με το δεύτερο αμυντικό που απασχολεί τον Παναθηναϊκό, τον Sebastien Puygrenier για να συζητήσει την περίπτωση της μεταγραφής του στο «τριφύλλι». Ο Κώστας Αντωνίου θα μεταφέρει στο Γάλλο τους όρους της συμφωνίας που του προσφέρουν οι «πράσινοι» και το «αγκάθι» είναι το οικονομικό μέρος, καθώς ο Παναθηναϊκός θα δώσει λιγότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που παίρνει ετησίως στη Zenith, προκειμένου να τον αποκτήσει δανεικό για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τις αποχωρήσεις από την ομάδα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Jakub Wawrzyniak, ο οποίος τιμωρήθηκε με τρεις μήνες για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Ωστόσο, οι ιθύνοντες της Legia Warsaw αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού η τιμωρία του παίκτη είναι λιγότερη από έξι μήνες.

Τέλος, η Werder Bremen βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της αγοράς των δικαιωμάτων του Αλέξανδρου Τζιόλη, τον οποία απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο. Οι Γερμανοί έχουν οψιόν αγοράς και μπορούν να κάνουν τον παίκτη δικό τους με 1,9 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η συμφωνία μπορεί να ολοκληρωθεί και με 1,5 εκατ. ευρώ, τα οποία είναι έτοιμοι να δαπανήσουν στη Werder.

Rukavina: Καλύτερος του χρόνου ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο τη νέα σεζόν εξέφρασε με δηλώσεις του στη «Vecernji» ο Ante Rukavina.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι μια εξαιρετική ομάδα και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα», τόνισε αρχικά ο Κροάτης μεσοεπιθετικός και συνέχισε: «Το κλίμα είναι ιδανικό για έναν ποδοσφαιριστή, όμως το ίδιο ιδανική είναι και η Αθήνα για να ζήσεις».

Όσον αφορά στην εμπειρία του στο Champions League, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να είχε προχωρήσει περισσότερο: «Ήταν μια απίστευτη εμπειρία για μένα το Champions League. Η ομάδα έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, ωστόσο θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί. Έπρεπε να κερδίσουμε τη Villareal. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι και μπορώ να πω πως είμαστε ομάδα που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ανάλογη πορεία στην Ευρώπη».

(Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή 5 Ιουνίου, 18:47)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης