Τις φήμες, ότι η Μπόκα Τζούνιορς του πρότεινε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, επιβεβαίωσε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο Αργεντινός μίλησε για τα δύο ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, για τα πλέι οφ, αλλά και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Δεν θα χαλαρώσουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια. Πάμε για δύο νίκες, οι οποίες θα μας ανεβάσουν το ηθικό και θα αποκτήσουμε και ένα πλεονέκτημα για τα πλέι οφ. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να βγάλουμε τον τελικό από το μυαλό μας. Περπατάμε σε αυτή την πόλη και ο κόσμος που μας βρίσκει μας ρωτάει συνέχεια για εκείνο το παιχνίδι» τόνισε ο προπονητής του Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Αργεντινός είπε: «Έχουμε αρχίσει να σχεδιάζουμε κάποια πράγματα για τη νέα χρονιά. Έχουμε ήδη ψάξει να βρούμε αθλητικό κέντρο, ενώ έχουμε κάνει και κάποιες πρώτες κουβέντες για τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν».

Κλείνοντας ο Κούπερ, μίλησε για το ενδιαφέρον της Μπόκα Τζούνιορς: «Με πλησίασε η Μπόκα, θέλοντας να αναλάβω την τεχνική ηγεσία. Εγώ είπα στους ανθρώπους ότι έχω συμβόλαιο με τον Άρη και θέλω να το τηρήσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης