Ήρθε και για τον Πολ Σκόουλς το πλήρωμα του χρόνου για να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Τρείς ημέρες μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την απώλεια του Champions League από τη Μπαρτσελόνα στον τελικό του Γουέμπλεϊ, ο 36χρονος Άγγλος μέσος, που συνέδεσε το όνομα του με μια μεγάλη καριέρα στους «κόκκινους διαβόλους» ανακοίνωσε, στην ιστοσελίδα του συλλόγου την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σκόουλς έκανε ντεμπούτο  στη Μάντσεστερ το 1994 και από τότε έπαιξε σε 676 παιχνίδια πετυχαίνοντας 150 γκολ. Στο πλουσιότατο παλμαρέ του μετρά δύο Champions League, ένα κύπελλο International, ένα μουντιάλ συλλόγων, 10 πρωταθλήματα, και τρία κύπελλα Αγγλίας .

Αιτιολογώντας την απόφασή του ο Σκόουλς αναφέρει: «Η απόφαση να αποσυρθώ δεν ήταν εύκολη. Όμως ένοιωσα ότι ήρθε η ώρα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Είναι μεγάλο προνόμιο για μένα να αποτελώ μέρος της ομάδας που κέρδισε το 19ο πρωτάθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς  για την τρομερή τους υποστήριξη σε όλη μου την καριέρα, και σε όλους τους προπονητές και παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα, ιδιαίτερα με τον Σερ Άλεξ ,ένα τόσο μεγάλο προπονητή που μου άνοιξε τις πόρτες. Ξέρω πώς με την καθοδήγησή του η ομάδα θα συνεχίσει να κατακτά τρόπαια»

Ο Πολ Σκόουλς είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ  που αποσύρεται από την ενεργό δράση φέτος μετά τον Γκάρι Νέβιλ και τον Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ. Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα θα τον βρει σε πόστο στο προπονητικό τιμ της Γιουνάιτεντ .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης