Ο Ρότζερ Γκερέιρο με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ με την Καλαμάτα τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ξεχνούν τα οικονομικά προβλήματα για χάρη του κόσμου της «Ένωσης».

«Μετά την ήττα στο  Περιστέρι έπρεπε να επικεντρωθούμε στο κύπελλο. Είναι ένας θεσμός τον  οποίο πέρυσι τον κατακτήσαμε και επομένως θα ήταν σημαντικό να έρθουμε εδώ και να πάρουμε  την πρόκριση. Νομίζω πως σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε αυτό που θέλαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και την νέα χρονιά», είπε αρχικά μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να δώσουν λύση στο οικονομικό πρόβλημα. Εμείς όταν μπαίνουμε στο γήπεδο ξεχνάμε τα προβλήματα και προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα, γιατί υπάρχει και ο κόσμος της ΑΕΚ, στον οποίο πρέπει να δίνουμε χαρά. Ο κόσμος κάθε φορά που τον χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας. Και εύχομαι από την νέα χρονιά να είναι όλο και περισσότερο δίπλα μας. Άλλωστε η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, μπορεί και να δώσει και λύση στο οικονομικό πρόβλημα», κατέληξε.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης