Με γνώμονα να φτιάξει μία ομάδα που θα διεκδικεί το πρωτάθλημα Ελλάδας, η Χίος κινείται για την απόκτηση του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και του Αντώνη Βλοντάκη. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού το Σάββατο αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Παρτιζάν, δεν αποδέχθηκε τη βελτιωμένη οικονομικά πρόταση που του κατέθεσαν οι Σέρβοι και θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού έχει πρόβλημα με την υπηρεσία του στο Λιμενικό.

Ο πρόεδρος της Χίου, Παναγιώτης Παππής, έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του και όλα δείχνουν ότι ο πολύπειρος περιφερειακός θα αγωνίζεται του χρόνου με το σκουφάκι του ΝΟΧ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Βλοντάκης παραμένει ανενεργός από τα μέσα της φετινής σεζόν, καθώς αποχώρησε από τον Ολυμπιακό λόγω των οικονομικών οφειλών. Ο διεθνής φουνταριστός έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να αγωνιστεί για ακόμη έναν χρόνο, ώστε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση όπως του αρμόζει, και η πρόταση της Χίου έρχεται την κατάλληλη στιγμή.

Με δεδομένα τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν Ολυμπιακός, Πανιώνιος και Παναθηναϊκός, το σκηνικό του επόμενου πρωταθλήματος στην υδατοσφαίριση αναμένεται να είναι πολύ διαφοροποιημένο και η Χίος θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να διεκδικήσει «στα ίσα» τον τίτλο. Οι νησιώτες δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ, καθώς κοιτούν και άλλους παίκτες, με την… κρυφή ελπίδα ότι θα μπορέσουν να δελεάσουν πολίστες που προέρχονται από το ΝΟΧ και τώρα αγωνίζονται σε άλλες ομάδες να επιστρέψουν στη Χίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης