Τα δύο νέα μετεγγραφικά απόκτήματά της, Αντι Κάρολ και Λουίς Σουάρες παρουσίασε σήμερα κι επίσημα η Λίβερπουλ.

Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός στις δηλώσεις του εμφανίστηκε σίγουρος για τον εαυτό, διατρανώνοντας ότι δεναγχώνεται να αποδείξει ότι αξίζει το ποσό των 41,2 εκατομμυρίων ευρώ, που πλήρωσαν οι «κόκκινοι» για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν πολλά τα λεφτά, αλλά εγώ πρέπει απλώς να κάνω αυτό που ξέρω για να αποδείξω ότι άξιζα τη μεταγραφή. Είμαι εδώ για να βάλω γκολ, να δημιουργήσω ευκαιρίες για την ομάδα, αυτό μπορώ να κάνω» τόνισε αρχικά ο πρώην στράικερ της Νιουκάστλ και πρόσθεσε: «Έβαζα γκολ με την Νιούκαστλ και αυτό θέλω να κάνω και εδώ. Απλώς πρέπει να περιμένουμε και θα το δούμε (ότι άξιζε η μεταγραφή). Τρέφω μεγάλο σεβασμό στην Νιούκαστλ, είναι η ομάδα της πόλης μου και δεν θα ήθελα να αναφερθώ στο τι ακριβώς συνέβη στο Νιούκαστλ. Είμια παίκτης της Λίβερπουλ τώρα και σε αυτό πρέπει να συγκεντρωθώ».

Από την πλευρά του ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος σκόραρε στη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Στόουκ, μόλις 16 λεπτά αφότου έγινε αλλαγή, τόνισε: «Νομίζω ότι ήταν ένα ονειρικό ντεμπούτο. Να βρίσκεσαι στο γήπεδο για λίγα λεπτά και να καταφέρνεις να σκοράρεις μπροστά από το Κοπ. Ελπίζω να μπορέσω να πετύχω κι άλλα γκολ όπως έκανα και στην Ολλανδία. Πρώτος στόχος όμως για μένα είναι να βοηθήσω την ομάδα και όχι απαραίτητα να σκοράρω γιατί αυτό που έχει σημασία έχει ο ομάδα και όχι η μονάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης