Το χρονικό μίας προαναγγελθείσης ανανέωσης ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, καθώς ο Γιάγια Τουρέ, έβαλε την υπογραφή του σε νέα τετραετές συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι, που θα τον κρατήσει στο Ίτιχαντ έως το 2017.

Η συνεργασία του άλλοτε μέσου του Ολυμπιακού με τους «πολίτες» έληγε το 2015, ωστόσο οι ιθύνοντες των περυσινών πρωταθλητών Αγγλίας την επέκτειναν για δύο επιπλέον χρόνια, αυξάνοντας παράλληλα τις οικονομικές απολαβές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Ιβοριανός άσος ανέφερε: «Βρίσκομαι σε μια ομάδα, στην οποία θέλω να προσφέρω και μου αρέσει. Όταν είχα πρωτοέρθει στη Σίτι, ονειρευόμουν επιτυχίες και τίτλους.

Πλέον, είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες σε όποια διοργάνωση κι αν συμμετέχουμε. Μάλιστα, έχουμε πανηγυρίσει ένα Κύπελλο Αγγλίας, ένα Πρωτάθλημα κι ένα Community Shield τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι οπαδοί, οι άνθρωποι του συλλόγου, η διοίκηση και όλοι με όσους συναναστρέφομαι και συνεργάζομαι στη Σίτι, μου έχουν φερθεί υπέροχα. Απολαμβάνω κάθε μέρα της θητείας μου στον σύλλογο και θέλω να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης