Την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου έθεσε ως βασικό στόχο της Γιουβέντους με δηλώσεις του ο Κλαούντιο Μαρκίζιο.

«Θέλω το 2013 να είναι, στη χειρότερη περίπτωση, ίδιο με το 2012. Πρέπει να κατακτήσουμε τίτλους και σίγουρα το Scudetto», τόνισε ο διεθνής άσος της «βέκια σινιόρα», ο οποίος σε ερώτηση για το αν ο Μάριο Μπαλοτέλι θα ήταν καλή προσθήκη για την επίθεση της ομάδας, είπε: «Υπάρχει ένα ερωτηματικό σε αυτό το θέμα. Το ταλέντο του Μάριο δεν αμφισβητείται αλλά στη Γιουβέντους υπάρχουν κανόνες και δεν ξέρω αν θα μπορούσε να αλλάξει όσο χρειαζόταν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στον Ντανιέλε Ντε Ρόσι είπε πως «με τον Ντανιέλε έχουμε πολλά κοινά, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι και οι δύο παίζουμε στις ομάδες που αγαπούσαμε από πιτσιρικάδες και προερχόμαστε από τα τμήματα υποδομής. Είναι αληθινός φίλος μου και περνάμε πάντα καλά στην εθνική ομάδα. Κατά τη γνώμη μου ο Ντε Ρόσι πρέπει να είναι το κέντρο του πρότζεκτ της Ρόμα».

Καταλήγοντας, ερωτηθείς για το ποιον επιθετικό θα ήθελε στη Γιουβέντους, ανέφερε: «δεν είναι δικό μου θέμα αυτό αλλά η αλήθεια είναι πως μου αρέσει πολύ ως παίκτης ο Καρίμ Μπενζεμά και πιστεύω ότι θα ταίριαζε στο παιχνίδι μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης