Τετ-α-τετ με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε ο Μίμης Δομάζος κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του Παναθηναϊκού. Ο Δομάζος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το έργο του Πορτογάλου, ενώ ο Φερέιρα τόνισε πως χαίρεται που γνωρίζει τη «σημαία» της ομάδας του Παναθηναϊκού, που αγωνίστηκε στον τελικό με τον Άγιαξ.

Ο διάλογος:

Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Χαίρομαι που σε γνωρίζω. Από την πρώτη ημέρα, που ήρθα στον Παναθηναϊκό ήξερα για σένα και τον Σαραβάκο και ήθελα να σας γνωρίσω. Είμαι 35 χρόνια προπονητής».

Μίμης Δομάζος:
«Έχω παίξει 19 χρόνια μπάλα σε υψηλό επίπεδο».

Ζεσουάλδο Φερέιρα:
«Σπάνιο πράγμα για τόσα χρόνια να είσαι στην κορυφή. Θέλω να τα πούμε αναλυτικά. Μόλις τελειώσουν τα ντέρμπι θα κλείσουμε ένα ραντεβού να τα πούμε».

Μίμης Δομάζος:
«Ο.Κ. κόουτς. Έχω δουλέψει με μεγάλους προπονητές, όπως τον Μπόμπεκ και τον Πούσκας, αλλά εσύ με έχεις εντυπωσιάσει. Εκτός από δάσκαλος είσαι και εξαιρετικός άνθρωπος. Με έχεις ενθουσιάσει».

Ζεσουάλδο Φερέιρα:
«Σε ευχαριστώ πολύ. Στον τελικό είχες παίξει;».

Μίμης Δομάζος:
«Ναι και ήμουνα και αρχηγός».

Ζεσουάλδο Φερέιρα:
«Μεγάλη επιτυχία, που φθάσατε στον τελικό τότε. Ο Άγιαξ έπαιζε μεγάλη μπάλα τότε και ήταν πολύ δύσκολο να το πάρετε. Ελπίζω να έχει ο Παναθηναϊκός και μία ανάλογη επιτυχία στο μέλλον».

Μίμης Δομάζος:
«Μπορεί να τελειώσει το πρωτάθλημα την Κυριακή αν κερδίσουμε στη Λιβαδειά. Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο εκεί πάνω. Τους μισούν από παλιά. Αλλά μην ανησυχείς, κόουτς. Και να μην τελειώσει την Κυριακή, εμείς θα το πάρουμε. Επειδή έχω δει όλα τα ματς πιστεύω ότι δεν μπορεί να μας κερδίσει καμία ομάδα από εδώ και πέρα. Κάναμε την κοιλιά αυτόν το μήνα και τώρα πέρασε».

Ζεσουάλδο Φερέιρα:
«Αυτόν το μήνα είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, συνεχόμενα ματς και δεν παίξαμε καλά. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς και μας βγαίνουν και μερικοί ακόμα. Όταν λείπουν ένας, δύο σημαντικοί παίκτες χάνουμε τη συνοχή μας. Τώρα, όμως με ένα ματς την εβδομάδα, θα είμαστε όλο και καλύτεροι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης