Η απόκτηση του Ίσμαελ Μπλάνκο μπαίνει σε πρώτο πλάνο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» θέλουν να αποκτήσουν τον «Ζορό», ανεξάρτητα από το αν θα αποχωρήσει ή όχι ο Τζιμπρίλ Σισέ, και πλέον το μόνο πρόβλημα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας φαίνεται ότι είναι το οικονομικό.

Ο Μπλάνκο θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα, όμως θα ζητήσει ένα ποσό λίγο πάνω από το 1,1 εκατ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προσφέρει περίπου 650.000 και, αν η πρόταση «Μπλάνκο» περάσει από το Δ.Σ. των «πράσινων» στις 15 Απριλίου, τότε οι δύο πλευρές αναμένεται να συμφωνήσουν με ένα ποσό κοντά στις 700.000 με 800.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γόντικα, ο μάνατζερ του Μπλάνκο, Γκουστάβο Οναΐντια, μίλησε στην εφημερίδα «SportDay» και επεσήμανε: «Με κάλεσε για να μάθει σε τι σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις μας με την ΑΕΚ και αν υπάρχουν προϋποθέσεις πιθανής συνεργασίας μεταξύ μας. Μου ανέφερε ότι η επίσημη πρότασή του θα γίνει μετά από ένα συμβούλιο που θα διεξαχθεί στις 15 Απριλίου, ενώ μου ξεκαθάρισε ότι τον Μπλάνκο τον θέλουν και η διοίκηση και ο προπονητής, ανεξάρτητα αν θα μείνει ή θα φύγει ο Σισέ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης