Εκπνέει σήμερα η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αγορά του πλειοψηφικού ποσοστού μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ και κανείς δεν έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα των διοικούντων.

Μέχρι αυτή την ώρα κανένας ενδιαφερόμενος δεν έχει κάνει κάποια κατάθεση ύψους 50.000 ευρώ στον λογαριασμό του ιδρύματος που είχε ορίσει η διοίκηση της ΑΕΚ. Και αν πολλοί ήταν αυτοί που έφερναν τον Μελισσανίδη να αναλαμβάνει την «Ένωση», ο «τίγρης» δεν προτίθεται να αναλάβει τώρα, παρά μόνο το καλοκαίρι, όπως είχε δηλώσει και στη zougla.gr. Πάντως ο Μελισσανίδης παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι προβληματισμένος με όλα αυτά που γίνονται.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αποτέλεσμα είναι ότι εφόσον κανείς αγοραστής δεν εμφανίστηκε η ΑΕΚ μπαίνει σε εποχή λιτότητας.

Και μέσα σε όλα αυτά, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μην αντέχοντας άλλο να τον αμφισβητούν, έστειλε μήνυμα χθες στη διοίκηση, λέγοντας τους: «Διώξτε μας αν δεν μας εμπιστεύεστε». Κάτι που πολύ θα ήθελε ο Γιώργος Κιντής, καθώς από την πρώτη στιγμή ήταν εναντίον του και με κάθε ευκαιρία τον αμφισβητεί.

Οι μέτοχοι είναι χωρισμένοι σε δύο «στρατόπεδα». Σε αυτούς που θέλουν να συνεχίσει η ΑΕΚ με τον «Ντούσκο» και με αυτούς που εμπιστεύονται τον νυν πρόεδρο και θέλουν την απομάκρυνση του «πρίγκιπα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό όμως δεν θα είναι και τόσο εύκολο, γιατί τα μέχρι τώρα αγωνιστικά αποτελέσματα της «Ένωσης» δικαιώνουν τον Μπάγεβιτς και μπορεί οι οργανωμένοι οπαδοί στην αρχή να ήταν εναντίον του, όμως αυτή την στιγμή σηκώνουν ασπίδα προστασίας σε Σερβοέλληνα τεχνικό και Στέλιο Μανωλά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης