Από ένα βαθμό πρόσθεσαν στη βαθμολογική τους συγκομιδή Ξάνθη και Λάρισα, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στα «Πηγάδια», σε παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 69’ από το αυτογκόλ του Νταμπίζα, ενώ για την Ξάνθη ισοφάρισε στο 88’ ο Ιγκλέσιας.

Η Ξάνθη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και επιδίωξε το γκολ. Στο 8’ ο Πόι με δυνατό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στέφανο Κοτσόλη, ενώ στο 16’ ο Γκρζέλακ δεν μπόρεσε να επωφεληθεί από την άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα της Λάρισας. Στο 25’ οι ακρίτες έφτασαν πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Κιντάνα δεν πρόλαβε τη σέντρα του Γκρζέλακ, με τον Κοτσόλη εξουδετερωμένο.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να πετύχει το 1-0 στο 69’. Ο Κιντάνα σέντραρε από τα δεξιά και ο Νταμπίζας θέλοντας να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, σημειώνοντας το 1-0. Η Λάρισα όμως κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88’. Ο Κατσιαρός γέμισε και ο Ιγκλέσιας με προβολή, πρόλαβε την έξοδο του Λυμπερόπουλου και σημείωσε το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κίτρινες κάρτες: Φλίσκας, Σουάνης – Ααράμπ, Βενετίδης, Κυριάκος

Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Λυμπερόπουλος, Παπαδημητρίου (80’ Ριζογιάννης), Κιντάνα, Ταϊντέρ, Γκρζέλακ (63’ Σουάνης), Βάλλας, Φλίσκας, Κωστούλας, Αγκάλι, Πόι, Τζιωρτζιόπουλος (75’ λ. τρ. Φεριέρ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Βενετίδης (74΄ Κατσιαρός), Νταμπίζας, Κυριάκος, Πάρα (61΄ Ίλιτς), Σαρμιέντο, Φωτάκης, Ααράμπ, Ιγκλέσιας, Βέμπερ (74΄ Τσίγκας), Ζουράφσκι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης