Μπενίτεθ: Το μέλλον μπορεί να περιμένει...

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013, 11:52
Μπενίτεθ: Το μέλλον μπορεί να περιμένει...
Ανέλαβε τις τύχες της Τσέλσι στο μέσον της χρονιάς και - παρά τις έντονες αμφισβητήσεις και τις αποδοκιμασίες εις βάρος του - κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, αλλά και να φθάσει στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Παρ’ όλα αυτά, το μέλλον του Ράφα Μπενίτεθ φαίνεται πως δεν βρίσκεται στους «μπλε», αφού η αποχώρησή του είναι δεδομένη. Ο επόμενος σταθμός της προπονητικής του καριέρας, ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, αν και οι σύλλογοι που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί του είναι αρκετοί.

Ο ίδιος ο Μπενίτεθ αρνείται πεισματικά να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με το μέλλον του. «Στην παρούσα φάση δεν θα μπορούσα να σκέφτομαι τίποτε άλλο εκτός από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Μόνο αυτός είναι στο μυαλό μου και όχι το μέλλον μου ή οι προτάσεις που ενδεχομένως έχω στα χέρια μου. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς» απάντησε σε σχετική με το μέλλον του ερώτηση.

Τις τελευταίες ημέρες έχει ακουστεί πως ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έχει έρθει σε επαφή με τον Μπενίτεθ, θέλοντας να έχει μια εναλλακτική λύση στην περίπτωση που ο Βάλτερ Ματζάρι δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα. Ο προπονητής της Τσέλσι, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι αινιγματικός. «Η Νάπολι έχει προπονητή και εγώ έχω ομάδα. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα μάθετε τα πάντα. Αυτή η στιγμή, όμως, αργεί λιγάκι. Καλό είναι να είστε υπομονετικοί» είπε ο Ράφα Μπενίτεθ απευθυνόμενος σε Ιταλούς δημοσιογράφους, χωρίς, πάντως, να διαψεύσει τη φήμη που τον θέλει κοντά στη Νάπολι.

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013, 13:04