Μουντιάλ 2010: Έρχεται στην Ελλάδα το βαρύτιμο τρόπαιο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010, 19:16
Μουντιάλ 2010: Έρχεται στην Ελλάδα το βαρύτιμο τρόπαιο
Στην Αθήνα έρχεται αύριο το αυθεντικό Κύπελλο FIFA WORLD CUP 2010, καθώς η χώρα μας είναι ένας από τους 84 σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας.

Το βαρύτιμο τρόπαιο θα παραμείνει σε ελληνικό έδαφος για τρεις ημέρες, μετά τη συνεργασία της FIFA, της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της χορηγού εταιρείας γνωστού αναψυκτικού, που διοργανώνει αυτή την πολύμηνη περιοδεία.

Το αεροπλάνο που μεταφέρει το τρόπαιο θα φτάσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αύριο στις 11:00 το πρωί. Παρόντες στη μικρή τελετή άφιξης θα είναι, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, και ο τεχνικός διευθυντής Εθνικών Ομάδων, Τάκης Φύσσας. Στην αίθουσα VIP ο κ. Κακλαμάνης θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

Την ίδια ημέρα, στις 13:30, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο METROPOLITAN EXPO, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, ο κ. Πιλάβιος, εκπρόσωποι της FIFA και της χορηγού εταιρείας. Το τρόπαιο θα αποκαλύψουν στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιώργος Καραγκούνης.

Το Σάββατο 10 Απριλίου, στις 10:00, το Κύπελλο θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», χαρίζοντας στιγμές ξενοιασιάς στους μικρούς ασθενείς, ενώ στη συνέχεια σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων θα γίνει ένα ανοικτό πάρτι για όλους τους φίλους του τροπαίου.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010, 19:25