Μπάγεβιτς: Δεν τα παρατάω

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009, 17:33
Μπάγεβιτς: Δεν τα παρατάω
Τι κι αν η ΑΕΚ παραπαίει, τι κι αν η ήττα από την Καβάλα άφησε το «δικέφαλο» 15 βαθμούς, μακριά από την κορυφή, έχοντας, μάλιστα, τη φτωχότερη βαθμολογική συγκομιδή από καταβολής Α Εθνικής. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν καταθέτει τα... όπλα.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός της «Ένωσης» με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης, επισημαίνοντας ότι αυτός και οι ποδοσφαιριστές του θα παλέψουν, προκειμένου ο «δικέφαλος» να επιστρέψει στις υψηλές πτήσεις.

Αναλυτικά η δήλωσή του Ντούσαν Μπάγεβιτς:

«Όλοι στην ομάδα είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για τη βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε. Δεν αρμόζει στην ΑΕΚ και την ιστορία της αυτή η θέση. Είχα μια συζήτηση με τους παίκτες μου, μιλήσαμε αρκετή ώρα για πολλά θέματα που απασχολούν την ομάδα. Πιστεύω ότι η συζήτηση που κάναμε ήταν ειλικρινής και θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι του καθενός ώστε να την ανεβάσουμε ψηλότερα. Να δώσουμε τουλάχιστον μια ικανοποίηση στους φιλάθλους μας που είναι απογοητευμένοι από τα άσχημα αποτελέσματα που εμείς φέραμε. Η ΑΕΚ έχει ακόμα στόχους και γι’ αυτούς πρέπει να παλέψουμε. Το πιο εύκολο είναι να καταθέσεις τώρα τα όπλα. Έχω βρεθεί πολλές φορές και στη ζωή μου και στη καριέρα μου σε δύσκολη στιγμή. Δεν τα έχω παρατήσει ποτέ, δεν θα το κάνω ούτε τώρα».
 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009, 17:33