Σημαντική εκτός έδρας νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη Super League, πέτυχε ο Πανιώνιος.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου πέρασε νικηφόρα από το «Θ. Βαρδινογιάννης», επικρατώντας με 1-0 του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ που χάρισε το πολύτιμο «τρίποντο» στους «κυανέρυθρους» σημείωσε ο Πιερ στο 84′. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο «ιστορικός», καθώς αποβλήθηκε στο 86’ ο Σκέμπρι.

Ο αγώνας


Φτωχό σε θέαμα και καλές φάσεις ήταν το πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού, ωστόσο στη συνέχεια οι δύο ομάδες ανέβασαν… στροφές, αρχίζοντας αμφότερες να ψάχνουν το γκολ.

Η σημαντικότερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος ανήκε στους γηπεδούχους, που στο 28’ φλέρταραν με το 1-0, ωστόσο η μπάλα μετά το σουτ του Ζόρντι Λόπεθ τράνταξε το δοκάρι της εστίας του Μιχαηλίδη, στο 28΄.

Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου προσπάθησε να πάρει το προβάδισμα, εντείνοντας την πίεσή της, ωστόσο ο «ιστορικός» ήταν αυτός που κατάφερε να σκοράρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 84ο λεπτό, ο Πιέρ, μετά το κόρνερ, πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαχσανίδη.

Το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, καθώς οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σκέμπρι με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 86΄.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Μάντζιου προστάτεψε σαν κόρη οφθαλμού το υπέρ της 1-0 και με το «τρίποντο» που κατέκτησε ξέφυγε από τη διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού.


Κίτρινες:
Μπούρμπος 12′, Κάλαϊτζιτς 17′, Ταυλαρίδης 63′ – Ρόκας 27′, Αντούνιες 45′, Πιερ 71′, Ρόβας 76′, Μιχαηλίδης 90+5′

Κόκκινες: Σκέμπρι (86′)

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης (Σαχσανίδης 46′), Βερόν (Ζορμπάς 59′), Ταυλαρίδης, Πίτσος, Κάλαϊτζιτς, Καμπάνταης, Γεωργίου, Μπούρμπος, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεθ (Ουκάρ 65′), Ζόρντι Λόπεζ.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος):
Μιχαηλίδης, Κούρντι, Αντούνες, Σιόβας, Πιέρ, Ρόβας, Αναστασόπουλος (Μιλοβάνοβιτς 69′), Μενδρινός (Κουλουχέρης 90′), Ρόκας, Σκέμπρι, Ντιμπαλά (Πετκάκης 90+4′)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης