Μπεργκ: «Να κρατήσουμε το μηδέν»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015, 01:00
Μπεργκ: «Να κρατήσουμε το μηδέν»
Στο ότι ο Παναθηναϊκός έβγαλε ενέργεια στο φιλικό με την Ουντινέζε στάθηκε στις δηλώσεις του ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε πως είναι σημαντικό οι «πράσινοι» να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και ότι οφείλουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, να πετύχουν το γκολ και να κερδίσουν τον αγώνα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το πόσο έτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός για το ματς με την Μπριζ: «Δεν είναι ποτέ ευχάριστο να χάνεις, εμείς θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Ελπίζω να αλλάξουμε κάποια πράγματα, αλλά θεωρώ πως σήμερα παίξαμε καλά και βγάλαμε ενέργεια, κάτι που είναι σημαντικό για την επόμενη Τρίτη. Δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά πιστεύω ότι ο τρόπος που παίξαμε σήμερα ήταν ο σωστός».

Για το αν το ματς της Τρίτης είναι το πιο σημαντικό από τα δύο: «Είαι το πιο σημαντικό και θα πρέπει να κερδίσουμε. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσουμε το μηδέν».

Για το αν πιστεύει ότι θα σκοράρει την Τρίτη: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα είναι ένα διαφορετικό, ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα παίξουν αμυντικά, αλλά εμείς οφείλουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να κερδίσουμε».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015, 01:00