Μπορεί η Τότεναμ να κινδυνεύει με πρόωρο αποκλεισμό από το Europa League, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», όμως ο Ζερμέν Ντεφόε τονίζει ότι η ομάδα έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην Αγγλία. Για την ώρα, τα «σπιρούνια» βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας, επτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

«Το ρόστερ μας είναι απίστευτο. Έχουμε δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζουμε, πιστεύουμε πως μπορούμε να νικήσουμε» είπε αρχικά ο φορ της Τότεναμ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο; Ο προπονητής πιστεύει πως μπορούμε. Αυτό είναι εξαιρετικό και δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην το καταφέρουμε. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα. Ανυπομονούμε πριν από κάθε παιχνίδι και παίζουμε καλά, γιατί έχουμε τη νοοτροπία του νικητή πλέον, αλλά βλέπουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι και προσπαθούμε να συνεχίσουμε να νικάμε. Όταν παίζουμε όπως μπορούμε, πρέπει να είναι φανταστικό να μας παρακολουθείς».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης