Η παρουσία του Ίκερ Κασίγιας στο μουσείο της Μπαρτσελόνα, αλλά και ο διάλογος με τον διευθυντή ποδοσφαίρου των «μπλαουγκράνα», Άντονι Θουμπιθαρέτα, όπου έπλεξε το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι θα μπορούσε να ήταν η είδηση της χρονιάς για το ισπανικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο όσοι την… πίστεψαν, πολύ απλά την πάτησαν, αφού ήταν στα πλαίσια της ημέρας του ψέματος που γιορτάζουν σήμερα στην χώρα της ιβηρικής χερσονήσου, της αντίστοιχης «δικής μας» Πρωταπριλιάς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι η εφημερίδα «Mundo Deportivo» που εδρεύει στην Βαρκελώνη αποφάσισε να κάνει πλάκα στους οπαδούς της «βασίλισσας», εμφανίζοντας τον αρχηγό τους, όχι μόνο να… βολτάρει στο «Καμπ Νου», θαυμάζοντας τα τρόπαια, αλλά να λέει στον πρώην πορτιέρο της «Μπάρτσα» την εξής υποτιμητική ατάκα για τους «μερένχες»: «Εγώ, όπως και οι Καταλανοί, έχω δικαίωμα να αποφασίσω για το μέλλον μου. Βαρέθηκα αυτόν τον Αργεντινό σας, να μου βάζει συνέχεια γκολ!».

Η διαφορά των 16 βαθμών στο Πρωτάθλημα, η δαιμονιώδης φόρμα του Μέσι, αλλά και ο πρόσφατος παραγκωνισμός του Κασίγιας από τον Μουρίνιο, ήταν τα βασικά συστατικά του… παραμυθιού, που διανθίστηκε και με μια φωτογραφία, που εμφάνιζε τον Ισπανό τερματοφύλακα να βγαίνει από ταξί, έξω από την ιστορική έδρα της Μπαρτσελόνα.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης