Άλλη μία νίκη μέσα στην «Τούμπα» πήρε ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» με γκολ του πρώτου σκόρερ του, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, στο 30’ και με το πρώτο φετινό του Βιεϊρίνια στο 82’, επικράτησε 2-0 του Πανθρακικού και συνέχισε να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, φτάνοντας τους 36 βαθμούς.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ήλεγξε από την αρχή το ρυθμό του αγώνα, αλλά δυσκολεύτηκε στο δημιουργικό κομμάτι, λόγω της πολύ καλής άμυνας του Πανθρακικού. Η ομάδα της Κομοτηνής μάλιστα δημιούργησε πρώτη ευκαιρία, με τον Πόνσε να σουτάρει στο 5’ πάνω στον Χαλκιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη καλή στιγμή του άνοιξε το σκορ. Ήταν η φάση του 30’, όταν ο Κονσεϊσάο πάσαρε στον Βερόν και αυτός με σκαφτή μπαλιά βρήκε τον Μουσλίμοβιτς. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ με κεφαλιά νίκησε τον Ρόκα και πέτυχε το 1-0.

Στο ίδιο πλαίσιο κυμάνθηκε και το δεύτερο μέρος. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει τα ηνία και ο Πανθρακικός περιορίστηκε στις αντεπιθέσεις. Στο 53’ ο Αναστασάκος παραλίγο να χριστεί σκόρερ, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενουμένων. Στο 60’ τα πράγματα απλουστεύτηκαν για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Αγγελόπουλος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς ανέτρεψε τον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος προσπάθησε να βγει απέναντι από τον Ρόκα.  

Ο επίλογος του αγώνα γράφτηκε στο 82’ με τον Βιεϊρίνια να δέχεται την πάσα του Μπακαγιόκο και να πλασάρει εύστοχα τον Ρόκα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Μουσλίμοβιτς, Βερόν, Βιεϊρίνια – Κλεμάν, Ριέρα.

Κόκκινες κάρτες: 60’ Αγγελόπουλος.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Κονσεϊσάο (90’+ Ηλιάδης), Αναστασάκος (74’ Μπακαγιόκο), Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βερόν, Σορλέν (71’ Βιεϊρίνια).

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Ρόκα, Αγγελόπουλος, Ριέρα, Πόνσε, Κλεμάν, Κανωτίδης, Ολίσε, Βελάσκο, Λόπεζ, Ντιαλό (75’ Ματάις), Χαραλάμπους (46’ Κωνσταντινίδης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης