Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Μίλος Τεόντοσιτς σε ρωσική ιστοσελίδα.

Ο Σέρβος άσος μιλώντας στην «rsport.ru» αναφέρθηκε στους στόχους του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παραδέχτηκε ότι όνειρό του είναι να αγωνιστεί μελλοντικά στο ΝΒΑ, ενώ πήρε θέση στο ερώτημα… Μέσι ή Ρονάλντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι, μου αρέσει το ποδόσφαιρο, βέβαια τώρα στη Σερβία το τέννις έχει γίνει πολύ δημοφιλές λόγω των Τζόκοβιτς και Τιπσάρεβιτς. Οι αγαπημένοι μου ποδοσφαιριστές είναι οι Πίρλο, Μέσι, Οζίλ και παλιά ήμουν μεγάλος φαν του Ζιντάν» ανέφερε αρχικά ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού.

Ερωτηθείς για το αν μπορεί να ξεχωρίσει έναν από τους Ρονάλντο και Μέσι, είπε: «Όταν παίζω βιντεοπαιχνίδια επιλέγω τον Ρονάλντο, αλλά στον… πραγματικό κόσμο προτιμώ τον Μέσι».

Για το αν έχει παρακολουθήσει κάποιο παιχνίδι ποδοσφαίρου στη Ρωσία, ανέφερε: «Δεν έχω πάει ακόμα, δεν έχω πολύ χρόνο. Πιο πολύ όμως, γιατί έχει αρκετό κρύο στα στάδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φίλαθλοι στη Σερβία και την Ελλάδα είναι αρκετά θερμοί, ο ίδιος πώς αντιδρά σε τέτοιες καταστάσεις: «Όταν ήμουν πιο μικρός επηρεαζόμουν. Με τον καιρό έμαθα να ελέγχω τον εαυτό μου και να μην αντιδρώ σωστά σε τέτοιες καταστάσεις».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε γίνει πριν δύο χρόνια στο τουρνουά «Ακρόπολις» ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδος και της Σερβίας, όπου ο Κρστιτς είχε πετάξει καρέκλα στον Γιάννη Μπουρούση: «Πιστεύω ότι ο κάθε παίκτης αντιδρά διαφορετικά. Στο παρελθόν έχω αντιδράσει με λάθος τρόπο. Και πιστεύω ότι αυτό που έγινε τότε μου πρόσφερε εμπειρία, ώστε να ξέρω πως να αντιδράσω σωστά σε παρόμοια κατάσταση. Μεγαλώνεις, γίνεσαι πιο ώριμος και τώρα σίγουρα δεν είμαι το ίδιο άτομο που ήμουν πριν πέντε χρόνια».

Για την κριτική που εισέπραξε μετά το χαμένο Final Four στην Πόλη, ανέφερε: «Σέβομαι την κριτική από άτομα που μου είναι σεβαστά κι ακούω τις συμβουλές τους. Όταν όμως δεν σέβομαι τη γνώμη του άλλου, δεν ακούω κι αυτά που λέει».

Όσο για το αν θα ήθελε να είναι στο Λονδίνο τον Μάιο: «Πραγματικά θέλουμε να είμαστε στο Λονδίνο, αλλά ποια ομάδα δεν θέλει. Ελπίζω να είμαστε σε καλή κατάσταση και να τα καταφέρουμε. Προς το παρών όμως κοιτάμε να κερδίζουμε».

Τέλος, μίλησε για το αν σκέφτεται το ΝΒΑ και για το ποιες ομάδες ξεχωρίζει: «Σίγουρα το σκέφτομαι, αλά αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ΤΣΣΚΑ και στο να φτάσουμε στον στόχο που χάσαμε την περασμένη χρονιά, την Ευρωλίγκα.

Όλοι οι παίκτες ονειρεύονται καριέρα στο ΝΒΑ. Ακόμα και τώρα που θα γίνω 26 χρονών το σκέφτομαι αυτό. Μου αρέσουν πολλές ομάδες στο ΝΒΑ, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια αυτή τη στιγμή.

Όταν έπαιζαν οι Ντίβατς και Στογιάκοβιτς υποστήριζα το Σακραμέντο, θυμάμαι όλη η Σερβία ξυπνούσε στις 5 κι 6 το πρωί ώστε να δει τα παιχνίδια τους».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης