Βαρδινογιάννης στους παλαίμαχους: «Σας δίνω εν λευκώ τις μετοχές»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012, 21:36
Βαρδινογιάννης στους παλαίμαχους: «Σας δίνω εν λευκώ τις μετοχές»

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, μετά από περίπου δυόμισι ώρες η συνάντηση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Γιάννη Βαρδινογιάννη κ. Γεωργόπουλο, που έλαβε χώρα στο γραφείο του τελευταίου.

Συγκεκριμένα, οι Βασίλης Κωνσταντίνου, Νίκος Τζουνάκος, Γιάννης Βονόρτας, Αριστείδης Καμάρας και Γιώργος Κωνσταντίνου (σ.σ.: φίλος των Παλαίμαχων και δικηγόρος) βρέθηκαν στο γραφείο του εκπροσώπου του «Τζίγκερ», συζητώντας μαζί του για την πρόταση της παραχώρησης των μετοχών του στην «πράσινη» ΠΑΕ.

«Σαν δίνω εν λευκώ τις μετοχές», ξεκαθάρισε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στους παλαιμάχους, μέσω του εκπροσώπου του, με τον τελευταίο να τους διαμηνύει παράλληλα ότι ο πελάτης του θα αναλάβει έγγραφη υποχρέωση να καλύψει όσα χρέη προκύψουν από τη ΓΗΠΕΛ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η μεταβίβαση του 54.7% των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη προς τους παλαίμαχους θα γίνει με τη μορφή δωρεάς, προκειμένου να αποφευχθούν νομικά προβλήματα.

Εξελίξεις επί του θέματος αναμένεται να υπάρξουν την Παρασκευή, καθώς είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο από τους παλαίμαχους του «τριφυλλιού».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012, 22:43