Φανερά ικανοποιημένος για το μεγάλο διπλό της ομάδας του εμφανίστηκε ο Κώστας Καϊμακόγλου. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού που έδωσε τεράστιες ανάσες στο δ’ δεκάλεπτο ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να δείξει την ίδια ενέργεια και αφοσίωση στο ΟΑΚΑ προκειμένου να κάνει το 3-2 και να πάρει το εισιτήριο για την Πόλη.

«Εγώ πάντα έπαιζα με καρδιά τα έδινα όλα στο γήπεδο και προσπαθούσα να τραβήξω και τους άλλους μαζί μου. Το σημερινό αποτέλεσμα δεν λέει κάτι, απλά ισοφαρίσαμε τη σειρά σε 2-2. Έχουμε ακόμα ένα ματς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δούμε γιατί χάσαμε τη διαφορά που είχαμε πάρει στο ματς. Τι δεν πήγε καλά. Ήμουν από τους κύριους υπεύθυνους της προηγούμενης ήττας και αυτό θα το ξεχάσω μόνο αν η ομάδα πάει στο Final 4. Και σήμερα η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκίνησα καλά. Ο προπονητής μου τα έψαλε και μπήκα στο δεύτερο ημίχρονο τσαντισμένος, με την καλή έννοια. Εφόσον με εμπιστεύτηκε ο κόουτς μπήκα για να κάνω το καλύτερο». τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά από κάθε ματς, είτε νικάμε, είτε χάνουμε βλέπουμε πάντα τα λάθη. Μέχρι και σήμερα αυτό που βλέπαμε είναι ότι είχαμε χάσει τα παιχνίδια από την Μακάμπι στις λεπτομέρειες. Ενώ παίζαμε καλά, εκείνοι ήταν που έπαιρναν τα αποτελέσματα. Αυτή η ομάδα όμως ξέρει πώς να ανταπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις. Το συζητήσαμε μεταξύ μας και γίναμε όλοι μια γροθιά. Μπήκαμε μέσα σήμερα και δαγκώναμε σήμερα. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στο τελευταίο ματς. Να βγάλουμε όλη μας την ενέργεια μας, να τα δώσουμε όλα να πάρουμε τη νίκη και να πάμε στο Final 4», συμπλήρωσε.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης