Σαφή προβάδισμα (+7) στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου απέκτησε ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη του (2-0) επί του Πανθρακικού, η οποία… γαρνιρίστηκε από την γκέλα (0-0) του Ολυμπιακού στην Καβάλα.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Νίκος Νιόπλιας, στη σημερινή προπόνηση μοίρασε συγχαρητήρια, ωστόσο έκανε και συστάσεις στους ποδοσφαιριστές του για την αγωνιστική καθίζηση του δευτέρου ημιχρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συγχαρητήρια για τη νίκη. Πήραμε τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί καθώς αυξήσαμε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό μετά τη δική του απώλεια.

Είναι σημαντικό που καθαρίσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη θα έπρεπε να ήμασταν περισσότερο σοβαροί και συγκεντρωμένοι», τόνισε αρχικά ο 45χρονος τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε περισσότερα γκολ:

«Παράλληλά, θα ήθελα να πετύχετε περισσότερα γκολ και θεωρώ πως μπορούσατε να το κάνετε ώστε να ευχαριστήσετε και τον κόσμο που ήρθε μέσα στο κρύο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όσοι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν στο χθεσινό παιχνίδι, έκαναν αποθεραπεία.
Οι υπόλοιποι αφού έκαναν ζέσταμα, πραγματοποίησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα παίζοντας δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μαχλελής και Ρουκάβινα, ενώ ο Λέτο συμμετείχε στο ζέσταμα και στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της Golden Team Φέτσης, Λιόλιος, Τσίγκρος και Φουσού.

Από την σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι Τζόρβας και Καραγκούνης, λόγω άδειας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης