Έστω και με τη «ψυχή στο στόμα» ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα, διατηρώντας έτσι ζωντανές τις ελπίδες της για την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι προηγήθηκε μόλις στο 12′ με ένα μονοκόματο σουτ του Λαζάρ, οι ιρλανδοί ισοφάρισαν στο 48′ με τον Σέπαρντ, ωστόσο ο «δικέφαλος» του Βορρά πήρε τη νίκη, χάρη σε γκολ του Βιερίνια στο 63′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του ΠΑΟΚ, η Τότεναμ επικράτησε με 1-0 της Ρούμπιν Καζάν και πέρασε στην κορυφή.

Ο αγώνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 12ο λεπτό με ένα σουτ εκτός περιοχής του Λαζάρ.

Στη συνέχεια ωστόσο, η ομάδα του Μπόλονι, σαν να μην της έφταναν τα πολλά προβλήματα απουσιών (Πάμπλο Γκαρσία, Φωτάκης, Κοντρέρας, Μπαλάφας), με τα οποία παρατάχθηκε στο ματς, έχασε και τον Λίνο, ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 29’ από τον Σνάουτσνερ.

Στην επανάληψη η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και το… πλήρωσε, αφού στο 48ο λεπτό ο Σέπαρντ έπιασε αφύλαχτος την κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας του ΠΑΟΚ και ισοφάρισε σε 1-1.

Το τέρμα της Σάμροκ Ρόβερς αφύπνισε τόσο τους παίκτες του ΠΑΟΚ, όσο και τον Μπόλονι, που πέρασε στη θέση του Αθανασιάδη τον Γεωργιάδη, με σκοπό να φρεσκάρει και να κάνει πιο γρήγορη την επίθεση της ομάδας του.

Όπερ και εγένετο, καθώς η εικόνα του ΠΑΟΚ βελτιώθηκε και η ελληνική ομάδα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 63’ με έναν «κεραυνό» του Βιερίνια, ο οποίος στο 63’ έκανε το 2-1, το οποίος διατηρήθηκε έως το τέλος.

Δείτε το video…

Κίτρινες: Σνάουτσνερ – Ο’ Ντόνελ, Στίβενς, Σέπαρντ, Ντένεχι ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο, Λίνο (29′ Σνάουτσνερ), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Αρίας, Λάζαρ, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (88′ Παπάζογλου), Αθανασιάδης (62′ Γεωργιάδης).

Σάμροκ Ρόβερς (Μάικλ Ο’ Νιλ): Τόμπσον, Σάλιβαν, Στίβενς, Μάρεϊ, Ράις, Ό, Ντόνελ, Σέπαρντ (84′ ΜακΚέιμπ), Ομάν, Τέρνερ (75′ Φιν), Ντένεχι, Πάτερσον (74′ Κίλνταφ).

Η βαθμολογία (1ος όμιλος):

Τότεναμ 7
ΠΑΟΚ 5
Ρουμπίν 4
Σάμροκ 0

Επόμενη αγωνιστική (3/11):

Ρούμπιν Καζάν-Τότεναμ
Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης