Στη Σλοβακία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ για την αυριανή ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League με την Σπαρτάκ Τρνάβα.

Άπαντες στο «δικέφαλο» του Βορρά αισιοδοξούν ότι η ομάδα θα «υπερασπιστεί» το υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα και θα επιστρέψει με το εισιτήριο της πρόκρισης για τα play off της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ευθύμης Κουλούρης τόνισε ότι ο σοβαρός ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και θα περάσει το εμπόδιο της Σπαρτάκ: «Για μας είναι ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε το πλεονέκτημα μετά τη νίκη στην έδρα μας κι αν παρουσιαστούμε σοβαροί νομίζω ότι θα προκριθούμε», είπε αρχικά ο νεαρός επιθετικός και συνέχισε: «Η αντίπαλος μας θέλει τη νίκη, εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση. Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι στη φιλοσοφία μας και πιστεύω ότι τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση».

Με την αποστολή αναχώρησαν, ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης και ο Φρανκ Αρνεσεν, ενώ τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης